Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Falco Tenten

Falco tenten

Bestel uw favoriete Falco tenten op Tunneltenten.nl. Onze Falco tenten zijn van hoge kwaliteit. En met trots kunnen wij zeggen dat Falco tenten vanuit ‘het huis’ zijn ontwikkeld. Inderdaad, Falco is ons huismerk. Om u op maat te bedienen, hebben wij de Falco tenten speciaal ontworpen voor het gezin. Wij hebben het Falco tenten assortiment verdeeld in:

  • Twee-persoons Falco tenten
  • Drie-persoons Falco tenten
  • Vier-persoons Falco tenten
  • Vijf-persoons Falco tenten
  • Zes-persoons Falco tenten

Onze Falco tenten zijn vernoemd naar roofvogels wegens de aerodynamische en strakke houding van de tenten. Een Falco tent is bestand tegen weer en wind. Veiligheid, degelijkheid en kwaliteit staan voorop bij een Falco tent. Dit komt mede door de fantastische Ten Cate tentdoeken. Deze doeken van hoge en innoverende kwaliteit staan garant voor een wind- en waterdichte tent.

Eigenschappen van een Falco tent

De buitentent van een Falco tent bestaat uit een Ten Cate Touringdoek met een micro-poreuze acrylaatcoating. De coating zorgt er voor dat de Falco tent water- en winddicht is, maar de stof toch laat ademen. Een ingenieus en innoverend systeem. Hierdoor is het doek ook eenvoudig te reinigen. De binnentent van een Falco tent bestaat uit 100% fijne katoen. De boogstokken zijn voorgebogen en gemaakt van een hoge kwaliteit aluminium. Vanwege het ontwerp, zijn er geen scheerlijnen aan de zijkant nodig om Falco tenten stabiel neer te zetten. Dit unieke design van Falco is voor verschillende tunneltenten van hun verkrijgbaar. Overigens zijn alle openingen van de Falco tenten zo ontworpen dat deze waterdicht zijn tijdens regen en bieden de ventilatieluikjes toch de mogelijkheid om te ventileren.

Onze service op maat

Op Tunneltenten.nl krijgt u van ons altijd een uitstekende service. Wij zorgen er voor dat uw Falco tenten of andere merken zoals Easy Camp binnen twee dagen geleverd worden, dat u veilig online kunt betalen en dat wij u altijd op maat bedienen. Stel uw vragen aan onze klantenservice en wij geven u een vakkundig antwoord. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00. Ook kunt u altijd een berichtje sturen via onze website. Ook bent u altijd van harte welkom in onze prachtige showroom van 20.000 m2 in Bergeijk. Voor de beste service en de beste Falco tenten kijkt u op Tunneltenten.nl en kunt u hier uw tunneltent kopen.